O nama

Inej Autocentar

Inej Autocentar d.o.o. je osnovan 1994. godine pod imenom Inej d.o.o. te se specijalizirao za prodaju auto dijelova za sve vrste osobnih i lakih gospodarskih vozila.

Kroz nadolazeće godine otvorili smo poslovnice za prodaju auto dijelova u Benkovcu, Gospiću i u Novalji čime smo potvrdili vodeće mjesto u trgovini auto dijelovima u Zadarskoj i Ličko-Senjskoj županiji.

2002. godine gradimo novi poslovni centar na atraktivnoj lokaciji s kojim započinjemo s novim segmentom u našoj djelatnosti. Postajemo ovlašteno prodajno servisni predstavnik za Mitsubishi vozila. Kroz godine koje slijede postajemo i ovlašteni serviseri Kia i Honda vozila za Zadarsku županiju te otvaramo servisnu radionicu za popravak svih marki osobnih i lakih gospodarskih vozila. Od 2017. godine smo ovlašteni prodajno servisni predstavnik Hyundai motornih vozila.

U sklopu Inej Autocentra d.o.o. se nalaze sljedeće poslovne jedinice:

  • Prodaja i servis Hyundai vozila
  • Ovlašteni servis KIA vozila
  • Ovlašteni servis Honda vozila
  • Prodavaonice auto-moto dijelova u Zadru, Benkovcu, Gospiću i Novalji
  • Servis za sva vozila
  • Autolimarija i karoserija za sva vozila

Trenutno zapošljavamo 27 djelatnika, cilj poslovanja je omogućiti da naša vozila i usluge ispunjavaju, a prema mogućnostima i nadmašuju očekivanja naših kupaca.

Posjetite nas i uvjerite se u našu kvalitetu!

Inej autocentar

Servis

Brzi servis za sva vozila.

U Inej Autocentru možete servisirati sva Vaša vozila po pristupačnim cijenama, uz ugradnju iznimno kvalitetnih dijelova sa jamstvom.

Autodijelovi

Rezervni dijelovi za sve vrste osobnih i lakih dostavnih vozila.

Paleta proizvoda odnosi se na mehaničke dijelove, zatim dijelove namijenjene redovitom održavanju, ispušne sustave i sekundarne dijelove pogonske grupe te dijelove autokaroserije i gume.

Moto asortiman

Rezervni dijelovi za skutere i motocikle

Ponuda obuhvaća sve dijelove za osnovno održavanje, kao i za unapređenje karakteristika svih sklopova motocikala, skutera i ATV/quadova bilo koje vrste i namjene.

Inej Autocentar d.o.o.         Dr. Franje Tuđmana 62, Poličnik         OIB: 40173145801
Trgovački sud u Zadru - riješenje Tt-13/1702-2         MBS 060051586         Temeljni kapital od 1.622.600,00 kn upisan u cijelosti

Copyright © 2024 Inej Autocentar   |   Sva prava pridržana