Novosti

Hyundai i20 2021

Hyundai i20 2021

Dinamičan i prepoznatljiv, potpuno novi i20 postavlja nove standarde u klasi malih automobila. Kombinirajući mnoštvo pametnih tehnologija poput značajki sigurnosti i povezivanja koje su najbolje u klasi, to je ujedno i prvi automobil u Europi koji sadrži naš novi jezik dizajna – Uživanje.

Hyundai Kona 2021

Hyundai Kona 2021

Izražajne iz svakog kuta, nova Kona i nova Kona Hybrid podižu nagrađivane oblikovane linije i stilski rub svojih prethodnika na novu razinu s novim poboljšanjima dizajna i najnovijom pametnom tehnologijom poput vrhunske povezanosti i sigurnosnih značajki.

Hyundai i30 2021

Hyundai i30 2021

Novi i30 donosi novosti u svim segmentima: hrabar novi dizajn, najbolje sigurnosne značajke u klasi, besprijekorna povezivost i 48V blage hibridne verzije za bolju učinkovitost. Pripremi se.

Kia na Geneva motor show - u 2016

Kia na Geneva motor show - u 2016

Kia Motors na sajmu u Ženevi je predstavila potpuno novi Niro - hibridni kompaktni crossover stvoren kako bi svojim sportskim duhom i svestranošću donio novu dimenziju tržištu kompaktnih SUV -ova. Također, ispod poklopca motora on nudi i poseban hibridni pogonski sustav, razvijen posebno za ovaj novi model.

Nissan u autosalonu u Genevi

Nissan u autosalonu u Genevi

Nissan je na sajmu u Genevi prikazao dvije upečatljive posebne inačice svojih uspješnih crossovera, Qashqaija i X-Traila. Na temelju postojećih modela Nissan je novim istraživanjem otkrio kako bi luksuznija i dinamičnija interpretacija dizajna njegove nagrađivane crossovere mogla učiniti još privlačnijim čak i širem krugu kupaca.

Stranica 1/1

Servis

Brzi servis za sva vozila.

U Inej Autocentru možete servisirati sva Vaša vozila po pristupačnim cijenama, uz ugradnju iznimno kvalitetnih dijelova sa jamstvom.

Autodijelovi

Rezervni dijelovi za sve vrste osobnih i lakih dostavnih vozila.

Paleta proizvoda odnosi se na mehaničke dijelove, zatim dijelove namijenjene redovitom održavanju, ispušne sustave i sekundarne dijelove pogonske grupe te dijelove autokaroserije i gume.

Moto asortiman

Rezervni dijelovi za skutere i motocikle

Ponuda obuhvaća sve dijelove za osnovno održavanje, kao i za unapređenje karakteristika svih sklopova motocikala, skutera i ATV/quadova bilo koje vrste i namjene.

Inej Autocentar d.o.o.         Dr. Franje Tuđmana 62, Poličnik         OIB: 40173145801
Trgovački sud u Zadru - riješenje Tt-13/1702-2         MBS 060051586         Temeljni kapital od 1.622.600,00 kn upisan u cijelosti

Copyright © 2023 Inej Autocentar   |   Sva prava pridržana