Novost

Predstavljen je novi Nissan Qashqai

Vanjski dizajn novog Qashqaija najavljuje nove obiteljske crte koje ćemo vidjeti i na narednim nissanovim modelima, a riječ je o nešto agresivnijem dizajnu sa znatno izraženijim detaljima i oštrijim linijama. Sličan upmarket dojam ostavlja i interijer koji se uz modernije uređenje može pohvaliti i višom kvalitetom upotrijebljenih materijala.

Recimo i kako je novi model 49 mm dulji te neznatno širi i niži od prethodnika. Uz povećanje ponude prostora unutar putničke kabine veća je i zapremina prtljažnika, a od opreme valja izdvojiti novi NissanConnect  sustav čiji središnji dio čini 7-inčni zaslon osjetljiv na dodir.

Pod poklopcem motora će se, barem isprva, nalaziti dva benzinska i dva dieselska 4-cilindrična turbo motora. Konkretnije riječ je o:
• 1.2 DIG-T 115 KS (85 kW); 190 Nm
• 1.6 DIG-T 150 KS (110 kW); 240 Nm
• 1.5 dCi 110 KS (81 kW)
• 1.6 dCi 130 KS (96 kW)

Svi će motori standardno biti upareni sa ručnim prijenosom i pogonom na stražnje kotače, dok će se u opcijskoj ponudi nalaziti Xtronic CVT automatski mjenjač te All-Mode 4x4 pogon na sva četiri kotača.

Promo video možete pogledati ovdje.

Servis

Brzi servis za sva vozila.

U Inej Autocentru možete servisirati sva Vaša vozila po pristupačnim cijenama, uz ugradnju iznimno kvalitetnih dijelova sa jamstvom.

Autodijelovi

Rezervni dijelovi za sve vrste osobnih i lakih dostavnih vozila.

Paleta proizvoda odnosi se na mehaničke dijelove, zatim dijelove namijenjene redovitom održavanju, ispušne sustave i sekundarne dijelove pogonske grupe te dijelove autokaroserije i gume.

Moto asortiman

Rezervni dijelovi za skutere i motocikle

Ponuda obuhvaća sve dijelove za osnovno održavanje, kao i za unapređenje karakteristika svih sklopova motocikala, skutera i ATV/quadova bilo koje vrste i namjene.

Inej Autocentar d.o.o.         Dr. Franje Tuđmana 62, Poličnik         OIB: 40173145801
Trgovački sud u Zadru - riješenje Tt-13/1702-2         MBS 060051586         Temeljni kapital od 1.622.600,00 kn upisan u cijelosti

Copyright © 2024 Inej Autocentar   |   Sva prava pridržana