Novost

Ovlašteni Hyundai partneri

Nakon uspješnog ispunjenja svih strogo propisanih kriterija, od  strane HYUNDAI - a, za bezuvjentu kvalitetu servisnih usluga, INEJ AUTOCENTAR d.o.o. je postao novi Hyundai servisni partner u Zadru. Svojim će servisnim uslugama pokrivati područje Zadarske, Šibensko - Kninske i Ličko - Senjske županije. 

U našem prodajnom salonu možete se upoznati sa svim Hyundai vozilima te isprobati ih da se uvjerite u nenadmašnu Hyundai kvalitetu.

Moderni servisni centar opremljen je svim specijalnim alatima, te svom dijagnostičkom opremom. Uz izuzetno stručno i ljubazno osoblje, Vama kao vlasniku Hyundai vozila, na raspolaganju je kompletna usluga održavanja i popravaka Vaših limenih ljubimaca. Uz redovno servisno održavanje radimo i popravak limarije i lakiranje po standardima proizvođača.

Novi Hyundai partner - INEJ AUTOCENTAR d.o.o. - nalazi se u ulici Ante Starčevića 64, 23000 Zadar.

Sve dodatne informacije možete dobiti na e-mail hyundai@inej.hr ili na telefon 023/244160.

 

 

Inej autocentar

Servis

Brzi servis za sva vozila.

U Inej Autocentru možete servisirati sva Vaša vozila po pristupačnim cijenama, uz ugradnju iznimno kvalitetnih dijelova sa jamstvom.

Autodijelovi

Rezervni dijelovi za sve vrste osobnih i lakih dostavnih vozila.

Paleta proizvoda odnosi se na mehaničke dijelove, zatim dijelove namijenjene redovitom održavanju, ispušne sustave i sekundarne dijelove pogonske grupe te dijelove autokaroserije i gume.

Moto asortiman

Rezervni dijelovi za skutere i motocikle

Ponuda obuhvaća sve dijelove za osnovno održavanje, kao i za unapređenje karakteristika svih sklopova motocikala, skutera i ATV/quadova bilo koje vrste i namjene.

Inej Autocentar d.o.o.         Dr. Franje Tuđmana 62, Poličnik         OIB: 40173145801
Trgovački sud u Zadru - riješenje Tt-13/1702-2         MBS 060051586         Temeljni kapital od 1.622.600,00 kn upisan u cijelosti

Copyright © 2024 Inej Autocentar   |   Sva prava pridržana