Novost

Novi Kia Sportage

Zadnje dvije generacije popularnog SUV-a, u Europi su prodane u više od 240.000 primjeraka, a novi Sportage u potpunosti je spreman preuzeti vodeće mjesto u razredu srednjeg SUV segmenta.

 

Za fascinantan izgled novog Sportagea zaslužan je Peter Schreyer, jedan od najvećih automobilskih dizajnera današnjice, a tehnološki razvoj odvijao se u Kijinom razvojnom centru u njemačkom Rüsselsheimu. Za europsko tržište novi Sportage proizvodi se u jednoj od najmodernijih tvornica uopće, smještenoj u slovačkom mjestu Žilina.

 

Osim dizajna vozila, koji se prema mišljenju svih relevantnih i vodećih europskih automobilskih novinara može opisati isključivo u superlativima, novi Sportage se može pohvaliti i vrhunskom tehnologijom kao što je npr. potpuno novi sustav pogona na sva četiri kotača. Kia Motors u suradnji s renomiranim proizvođačem automobilskih komponentni Magna Steyer predstavila je inovativni DynamaxAll-Wheel-Drive (AWD) sustav pogona, koji je ekskluzivno namijenjen novom Sportageu.

 

Kada je u pitanju sigurnost, novi Sportage ne prihvaća nikakve kompromise. Već u najosnovijoj izvedbi opremljen je svim sigurnosnim elementima: ESC (sustav za elektronski nadzor stabilnosti vozila), TCS (el. sustav kontrole proklizavanja pogonskih kotača), VSM - Vehicle Stability Management, HAC (sustav za pomoć pri kretanju vozila na uzbrdici), DBC (sustav za automatsko kocenje prilikom vožnje nizbrdo), ABS , CBC (Cornering Brake Control) – sustav za optimiranje sile kocenja u zavojima.

 

Kia i na novi Sportage daje svoje revolucionarno, 7-godišnje puno tvorničko jamstvo. Jamstveno razdoblje vrijedi 7 godina odnosno do 150.000 prevoženih kilometara dok unutar prve tri godine jamstvo vrijedi bez ograničenja prevoženih kilometara. Ovo jamstvo je u potpunosti prenosivo na sve buduće vlasnike vozila.

 

Kia je jedini proizvođač vozila sa ovakvim jamstvom kojim svojim strankama, osim kvalitete, ujedno jamči i očuvanje vrijednosti vozila.

 

Za više informacija posjetite nas u Kia prodajnom salonu na adresi Ante Starčevića 68 ili posjetite službenu stranicu modela na http://www.kia.hr/novi_sportage/

 

 

Servis

Brzi servis za sva vozila.

U Inej Autocentru možete servisirati sva Vaša vozila po pristupačnim cijenama, uz ugradnju iznimno kvalitetnih dijelova sa jamstvom.

Autodijelovi

Rezervni dijelovi za sve vrste osobnih i lakih dostavnih vozila.

Paleta proizvoda odnosi se na mehaničke dijelove, zatim dijelove namijenjene redovitom održavanju, ispušne sustave i sekundarne dijelove pogonske grupe te dijelove autokaroserije i gume.

Moto asortiman

Rezervni dijelovi za skutere i motocikle

Ponuda obuhvaća sve dijelove za osnovno održavanje, kao i za unapređenje karakteristika svih sklopova motocikala, skutera i ATV/quadova bilo koje vrste i namjene.

Inej Autocentar d.o.o.         Dr. Franje Tuđmana 62, Poličnik         OIB: 40173145801
Trgovački sud u Zadru - riješenje Tt-13/1702-2         MBS 060051586         Temeljni kapital od 1.622.600,00 kn upisan u cijelosti

Copyright © 2023 Inej Autocentar   |   Sva prava pridržana