Novost

Nova Honda Civic - prototip za Europsko tržište

Honda Civic Hatchback u ponudi dolazi sa potpuno novim 1.0 i 1.5 VTEC Turbo benzincima, te 1.6 i-DTEC dizel motorom. Novi Civic biti će dostupan u Europi početkom 2017. Proizvodnja narednog modela će se kao i dosad odvijati u Hondinoj tvornici smještenoj u Velikoj Britaniji ( Swindon ). Civic je svoj globalni debi napravio na Geneva Motor Show 2016.

Novi Civic Hatchback će biti 30 mm širi, 20 mm niži i 130 mm duži od trenutne generacije. Veći i širi kotač kao i gume te veći međuosovinski razmak, kratki prevjes i futuristički interijer odaju novi sportskiji izgled nove generacije.

Pored Hatchback verzije pojaviti će se i u Sedan verziji. U Hondi se nadaju da će Civic popuniti prazninu koja je nastala ukidanjem prodaje modela Accord na europskom tržištu.

 

Inej autocentar

Servis

Brzi servis za sva vozila.

U Inej Autocentru možete servisirati sva Vaša vozila po pristupačnim cijenama, uz ugradnju iznimno kvalitetnih dijelova sa jamstvom.

Autodijelovi

Rezervni dijelovi za sve vrste osobnih i lakih dostavnih vozila.

Paleta proizvoda odnosi se na mehaničke dijelove, zatim dijelove namijenjene redovitom održavanju, ispušne sustave i sekundarne dijelove pogonske grupe te dijelove autokaroserije i gume.

Moto asortiman

Rezervni dijelovi za skutere i motocikle

Ponuda obuhvaća sve dijelove za osnovno održavanje, kao i za unapređenje karakteristika svih sklopova motocikala, skutera i ATV/quadova bilo koje vrste i namjene.

Inej Autocentar d.o.o.         Dr. Franje Tuđmana 62, Poličnik         OIB: 40173145801
Trgovački sud u Zadru - riješenje Tt-13/1702-2         MBS 060051586         Temeljni kapital od 1.622.600,00 kn upisan u cijelosti

Copyright © 2019 Inej Autocentar   |   Sva prava pridržana