Novost

Nissan u autosalonu u Genevi

Od Nissanovog dizajnerskog izričaja do načina uporabe naprednih materijala, oba automobila predstavljaju nov pristup privlačnosti Nissanovih premium crossovera širokom krugu kupaca. U skladu s konceptom gradskog istrživača, svaka je inačica Premium Concept izvedena na drugačiji način i namijenjena je različitim kupcima.

Qashqai Premium Concept usto je opremljen tehnologijom autonomne vožnje Piloted Drive 1.0, istom tehnologijom koja će se od 2017. ugrađivati u europsku inačicu Nissana Qashqai. Osvježeni Qashqai proizvoditi će se u Sunderlandu u Velikoj Britanij.

 

Inej autocentar

Servis

Brzi servis za sva vozila.

U Inej Autocentru možete servisirati sva Vaša vozila po pristupačnim cijenama, uz ugradnju iznimno kvalitetnih dijelova sa jamstvom.

Autodijelovi

Rezervni dijelovi za sve vrste osobnih i lakih dostavnih vozila.

Paleta proizvoda odnosi se na mehaničke dijelove, zatim dijelove namijenjene redovitom održavanju, ispušne sustave i sekundarne dijelove pogonske grupe te dijelove autokaroserije i gume.

Moto asortiman

Rezervni dijelovi za skutere i motocikle

Ponuda obuhvaća sve dijelove za osnovno održavanje, kao i za unapređenje karakteristika svih sklopova motocikala, skutera i ATV/quadova bilo koje vrste i namjene.

Inej Autocentar d.o.o.         Dr. Franje Tuđmana 62, Poličnik         OIB: 40173145801
Trgovački sud u Zadru - riješenje Tt-13/1702-2         MBS 060051586         Temeljni kapital od 1.622.600,00 kn upisan u cijelosti

Copyright © 2023 Inej Autocentar   |   Sva prava pridržana