Novost

Hyundai novosti za 2018. godinu

Hyundai je na 67. međunarodnom automobilskom sajmu u Frankfurtu predstavio tri nova modela koja čine tri nova koraka na planiranom putu da Hyundai postane azijski automobilski brand broj jedan u Europi do 2021. godine.

Hyundai i30 N - prvi Hyundai automobil visokih sportskih performansi, i30 Fastback - elegantni coupe s pet vrata i novu KONU - SUV vrhunskih performansi, čime će obitelj nove generacije i30, uz izvedbu pet vrata i karavan, biti kompletirana.

 

Hyundai i30 Fastback

Hyundai i30 Fastback je potpuno novi član nove generacije obitelji i30 i odlikuje se jedinstvenim pristupom u popularnom C tržišnom segmentu, a uz to je i prvi coupé s pet vrata u kompaktnom segmentu. i30 Fastback izdvaja se svojim posebnim dizajnom: tipičnih je sportskih i „mišićavih“ proporcija, no elegantne i izdužene linije krova i poklopca motora čine ga elegantnim i profinjenim vozilom.

Hyundai i30 Fastback na hrvatskom tržištu očekuje se u prvom kvartalu 2018. godine.

Hyundai i30 N

Hyundai i30 N predstavlja potpuno novo razdoblje za Hyundai. Riječ je o modelu visokih sportskih performansi i vrhunskih voznih osobina, a inspiriran je WRC-om. i30 N rođen je u Namyangu, globalnom Hyundai razvojno-istraživačkom centru u Koreji i izbrušen testiranjem na Nürburgringu. 

Hyundai i30 N razvijen je s ciljem postizanja maksimalnog vozačkog užitka i zabave. Hyundai i30 N je model izuzetne snage: 2-litreni T-GDI turbo motor s četiri cilindra u dvije izvedbe od 250 i 275 KS te 353 Nm okretnog momenta i maksimalne brzine 250 km/h, za obje izvedbe. Ubrzanje do 100 km/h: 6,4 s za izvedbu od 250 KS, 6,1 s za izvedbu od 275 KS.

Hyundai i30 N na hrvatskom tržištu očekuje se u studenom 2017. godine.

 

Hyundai KONA

Hyundai KONA je potpuno novi član Hyundaijeve obitelji u B-SUV segmentu. KONA je uz Tucson, Santa Fe i Grand Santa Fe, četvrti član Hyundai SUV obitelji u Europi. Ovaj potpuno novi SUV reflektira avanturistički duh i ljubav prema adrenalinskim sportovima. Ime KONA potječe od okruga Kona na Havajima i omiljena je destinacija svima koji uživaju u adrenalinskim sportovima poput skijanja na vodi, surfanja i ronjenja.

Dolazak KONE na hrvatsko tržište očekuje se u studenom 2017. godine.

Inej autocentar

Servis

Brzi servis za sva vozila.

U Inej Autocentru možete servisirati sva Vaša vozila po pristupačnim cijenama, uz ugradnju iznimno kvalitetnih dijelova sa jamstvom.

Autodijelovi

Rezervni dijelovi za sve vrste osobnih i lakih dostavnih vozila.

Paleta proizvoda odnosi se na mehaničke dijelove, zatim dijelove namijenjene redovitom održavanju, ispušne sustave i sekundarne dijelove pogonske grupe te dijelove autokaroserije i gume.

Moto asortiman

Rezervni dijelovi za skutere i motocikle

Ponuda obuhvaća sve dijelove za osnovno održavanje, kao i za unapređenje karakteristika svih sklopova motocikala, skutera i ATV/quadova bilo koje vrste i namjene.

Inej Autocentar d.o.o.         Dr. Franje Tuđmana 62, Poličnik         OIB: 40173145801
Trgovački sud u Zadru - riješenje Tt-13/1702-2         MBS 060051586         Temeljni kapital od 1.622.600,00 kn upisan u cijelosti

Copyright © 2019 Inej Autocentar   |   Sva prava pridržana